​Politie oproep: wie kent overleden Marcel Hoogerbrugge

Hoogeveen - Op woensdag 20 december 2017 werd het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge gevonden in zijn huis aan de Dr. Anton Philipstraat gevonden. Het bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen. Maar wie was Marcel precies? De politie heeft uw hulp nodig om een goed beeld van hem te krijgen.

Omschrijving

Direct nadatde politie Marcel aantroffen is er een oproep geplaatst dat we mensen zochten die hem kennen en iets over hem konden vertellen. Die informatie heeft de politie nodig om een goed beeld van hem te krijgen. Wie was Marcel precies? Hierdoor kan er mogelijk een spoor naar de dader(s) vinden. Hier is echter weinig respons op gekomen. Opsporing Verzocht wordt ingezet om een groter publiek te bereiken om alsnog een beeld van het slachtoffer te krijgen. Vooral de laatste dagen uit het leven van Marcel zijn van belang. De politie weet dat hij zaterdagmiddag 16 december rond 16.00 uur bij de pinautomaat aan de Markt geld heeft gepind. De politie wil onder andere graag weten wie hem daarna nog heeft gezien en/of gesproken.

Vragen

De periode tussen zondag 17 en woensdag 20 december is voor het onderzoek van belang. Wie heeft Marcel toen gezien en/of gesproken?

Wie heeft meer informatie over Marcel? Denk aan dagindeling, hobby's, vrienden, sport, verenigingen, vaste gewoonten, boodschappen doen, uitgaansleven.

Wie kwamen er bij Marcel over de vloer of bij wie kwam hij thuis?

Heeft u andere informatie over de dood van Marcel?

Twijfel niet en neem contact op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Maandagmorgen was er een flyeractie van de politie om op deze manier wat meer gegevens te verzamelen over het leven van het slachtoffer

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.