​Noordscheschut een week lang kunstzinnig in feestweek

Noordscheschut – De inwoners uit Noordscheschut zijn in de week van 27 augustus tot en met zaterdag 2 september kunstzinnig bezig. Althans de deelnemers aan de stratencompetitie en de kinderen die meedoen aan de kindermorgens in de feestweek die zich grotendeels afspeelt op het evenemententerrein aan de Meesterkosterweg .

Naast de sportieve rivaliteit tussen de straten bij de stratencompetitie is er op sportgebied genoeg te beleven, Van de NK darts koppeltoernooi tot beachvoetbal en volleybal op het tijdelijke strand aan de Meester Kosterweg. Een programmaonderdeel dat elk jaar weer veel liefhebbers trekt is de bingo, en daarom altijd een vast plaatsje heeft op de woensdagavond. De playbackshow is dit jaar verhuisd naar de vrijdagavond en is onder ander een onderdeel in de stratencompetitie

Q Music foute party

Donderdagavond na het programmaonderdeel van de zeskamp ‘Kunst in een stief jasje’ gaat het helemaal los met de foute party van Q music. Qmusic the Party wordt verzorgt door 2 DJ’en uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee!

Zaterdagmiddag gaat er gestreden worden in de finale van de stratencompetitie met een zeskamp, en zal blijken wie de eretitel binnen gaat slepen.

Superfeest met This is BEETHOVEN

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it! De tent is zaterdagavond open voor dit unieke concert vanaf 20.30 uur

Zondag 27 augustus 19.00 uur Kerkdienst (feesttent)

Maandag 28 augustus 18.00 uur Inschrijving optocht (feesttent)
18.00 uur Verkoop kinderpaspoorten (feesttent)
18.30 uur Start optocht (vanaf feesttent)

19.00-19.30 uur Inschrijving NK Darts Koppeltoernooi (feesttent)

19.45 uur Start NK Darts Koppeltoernooi (feesttent)

Dinsdag 29 augustus 10.00 uur Zeskamp 4 Kids (evenemententerrein) 13.30 uur Jeu des Boules (terrein Jeu des Boules vereniging)

18.15 uur Beachvolleybal stratencomp. (evenemententerrein}

Woensdag 30 augustus10.00 uur Schut’s got Talent en Bingo 4 Kids (feesttent)

13.45 uur Beachvoetbal 12-15 jaar (evenemententerrein)

18.30 uur Beach voetvolley 16+ (evenemententerrein)

20.00 uur Bingo (feesttent)

Donderdag 31 augustus 10.00 uur Spelletjesochtend 4 Kids (feesttent)

14.00 uur Sjoelen (feesttent)

14.00 uur NK Buikglijden (evenemententerrein)

18.30 uur Kunst in een stief jasje (evenemententerrein)

21.00 uur Q Music Foute Party (feesttent)

Kaartjes: voorverkoop Troost en ‘t Miniatuurtje!

Vrijdag 1 september 13.00 uur Klaverjassen (feesttent)

13.30 uur Beachvolleybal 16+ (evenemententerrein)

20.00 uur Playback show (feesttent)

Zaterdag 2 september 13.30 uur Zeskamp (evenemententerrein)

20.30 uur Feest met This is Beethoven (feesttent)

Kaartjes: voorverkoop Troost en ‘t Miniatuurtje!

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.