Grote drukte op Schoonhoven door auto evenement

Hollandscheveld - Op Schoonhoven was het zondag erg druk. VW Drivers hield daar een VAG meeting. Een evenement voor auto's die binnen de VAG groep vallen. Dit zijn de merken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat en Porsche. Er stonden om 12:00 uur ondanks Vaderdag al een kleine 300 auto's op het terrein. 

De organisatie hield de bezoekers voor het recreatieterrein en bezoekers voor de meeting goed uit elkaar. Hiervoor was soms wat uitleg nodig naar de gewone bezoeker voor de recreatieplas. Ook dit jaar was er weer een 'Selected area'. Hier kon je staan als de auto was aangemeld en goedgekeurd. Ook de kleinste bezoekers beschikken vandaag de dag al over een eigen Volkswagen. Onder streng toezicht van de vader reed een jongetje met kleine auto rond.

De organisatie kijkt ook dit jaar weer terug op een geslaagd evenement met meer auto's dan vorig jaar. Ook het weer was dit jaar goed. Men kijkt al weer uit naar het evenement voor volgend jaar. Want ook dan zal deze meeting gewoon weer op de kalender komen. 

Foto's en tekst: Gerard Duinkerken

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.