​Lotgenotenbijeenkomst voor (jong-)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel

Hoogeveen - Zaterdagmiddag 10 maart is de eerste tweemaandelijkse bijeenkomst voor (jong-)volwassenen van 20 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Een initiatief van Hersenletsel.nl, Treant Zorggroep en De Noorderbrug. 

Samen willen ze een ontmoetingsplek bieden voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en professionals. Er is ruimte voor contact, (h)erkenning en voorlichting over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen.

Thema

Elke bijeenkomst staat één thema centraal. De eerste bijeenkomst op zaterdag 10 maart staat in het teken van kennismaking. Een NAH-ervaringsdeskundige vertelt haar levensverhaal.

Aanmelden en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 10 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Deelname is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar Yasemin Acikel, medisch maatschappelijk werker i.o. bij Treant Zorggroep, y.acikel@treant.nl.