​Drentse Bespaarmarkt komt naar Hoogeveen

Hoogeveen - Vindt u uw energierekening te hoog? Wilt u uw woning verduurzamen? Kom dan op donderdag 1 februari naar de Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in uw woning. De Bespaarmarkt wordt georganiseerd door het Drents Energieloket en gemeente Hoogeveen.

Tijdens deze informatieavond krijgt u allerlei praktische tips en adviezen. Want waar dient u rekening mee te houden als u aan de slag gaat met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Wanneer en hoe kunt u omschakelen naar een warmtepomp of zonneboiler? Wat zijn nu de belangrijke vragen die u een isolatiebedrijf, aannemer of installateur kunt stellen? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te realiseren? Op deze vragen en meer kunt u antwoord krijgen tijdens de presentaties en op de bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt

Op de bedrijvenmarkt zijn diverse bedrijven aanwezig op het gebied van isolatie (bodem, vloer, gevel, dak en beglazing) en duurzame verwarming om u te voorzien van advies. Ook is Hoogeveen Woont Slim aanwezig.

De Bespaarmarkt start om 19.30 uur in het Raadhuis, Raadhuisplein 1, Hoogeveen.

De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.