Luxor: Kinderpaleis bij voorpremičre IKKE 2

Woensdag, 19 Juni 2013 om 13:55:55 | 1152 keer bekeken

Hoogeveen - Verschrikkelijke Ikke is terug in Luxor Theater Hoogeveen! Bereid je voor op nog veel meer ondeugende minions in de nieuwe 3D animatiefilm voor de hele familie: Verschrikkelijke Ikke 2! Al je favoriete personages keren terug, zoals superschurk Gru, zijn lieve meiden Agnes, Edith en Margot, de ondeugende minions en vele verschrikkelijk grappige nieuwe personages! Wil jij de film als een van de eersten zien, kom dan naar exclusieve voorpremičre tijdens de Kidsmiddag aanstaande zaterdag 22 juni en zondag 23 juni om 13.30 uur en 16.00 uur! In de White Box, een grote multifunctionele ruimte met een geavanceerd licht- en geluidsysteem, binnen Luxor Theater Hoogeveen zal een waar kinderpaleis klaarstaan, met schminkers, een springkussen en de kinderdisco.

...25 juni: G - Friends Only ...
[b]Ballonnenwedstrijd

Op zaterdag 22 juni tussen 15.45 en 16.00 uur is er een minion ballonnenwedstrijd! Iedereen kan een ballon oplaten en de winnaar van de minion ballonnenwedstrijd ontvangt een zomerabonnement van JT Bioscopen op alle kinderfilms in de maanden juli en augustus!

Man Of Steel 3D XD Atmos
Vanaf morgen draait Man of Steel 3D in Luxor Theater Hoogeveen. De Reboot van Superman van regisseur Zack Snyder en producent Christopher Nolan. Exclusief in Luxor Theater Hoogeveen beleeft u deze film in XD Experiece: de nieuwe, unieke bioscoopbelevenis. U bekijkt de film op het grootste beeld, het beste geluid en de meest luxe bioscoopstoelen. De projectie van de film voldoet aan de modernste techniek en zorgt voor een perfect filmbeeld, dit is een verademing voor het menselijk oog. Daarbij draait de film alleen in Hoogeveen in Dolby Atmos. Dit is het meest geavanceerde geluidssysteem voor bioscopen. Dolby Atmos is de nieuwste innovatie in bioscoopgeluid en geeft een nieuwe, krachtige luisterervaring. Door de speakers die over om u heen hangen, creëert Dolby Atmos realistische en natuurlijke geluidservaringen waardoor het net lijkt alsof u echt in de film zit.

G-Friends Only
Studenten van het Alfa College Hoogeveen van de opleiding Sociaal Agogisch Werk organiseren in samenwerking met Luxor Theater Hoogeveen en MEE Drenthe op dinsdag 25 juni aanstaande om 18.45 uur een leuke, gezellige bioscoopavond in het Luxor Theater te Hoogeveen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze gezellige avond kost slechts €6,50 per persoon, hiervoor krijgen de bezoekers een welkomstdrankje aangeboden en een leuke film! Tijdens deze G-Friends Only wordt de Film Yoko gedraaid. Waarin Pia vindt het heerlijk om in haar boomhut te zitten. Maar zij is blijkbaar niet de enige die zich daar graag verstopt: op een dag vindt ze er ineens een raar wit wezentje. Een spannende ontdekking natuurlijk. Want wat voor dier is dit in vredesnaam?

After Earth & Safe Haven Exclusief In De White Box
Na het succes van afgelopen weekenden kunt u ook deze week weer twee spectaculaire films bekijken in de White Box, de grote multifunctionele ruimte met een geavanceerd licht- en geluidsysteem, binnen Luxor Theater Hoogeveen. Aanstaande vrijdag draait After Earth en zaterdagavond draait Safe Haven in deze White Box. Luxor Theater Hoogeveen verzorgt deze hele avond voor u en zorgt voor drie lekkere, ijskoude biertjes of fris met in de pauze lekkere hapjes in de vorm van bittergarnituur. Dit alles voor een all- in prijs van maar €17,50 per persoon. Reserveer snel! Het Luxor Theater Hoogeveen houdt het exclusief voor maar 30 personen per avond. De films worden dagelijks vertoon in de onze andere zalen.

Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.jt.nl en aan de kassa van de bioscoop.

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.