Mooie strijd tussen SC Elim en oud FC Twente

Maandag, 10 Juni 2013 om 12:32:54 | 1568 keer bekeken

Elim - Sc Elim speelde gisteren, zaterdag 8 juni een wedstrijd tegen oud spelers van FC Twente. Promotie werd vorige week zaterdag op het nippertje gemist, door twee maal met een doelpunt te verliezen tegen de Pelikanen. Maar al met al een prima seizoen voor ons SC Elim.

...FC Twente All Stars verrast speeltuin-
vereniging Kindervreugd...


Door: Aalders.it

Na het behaalde kampioenschap van vorig jaar was een plaats in de middenmoot de doelstelling, en als je dan met overtuiging de eerste periode pakt en tot het eind blijft meestrijden voor het kampioenschap, kan je spreken over een goed seizoen.

Nu de spanning er af was en de zenuwen vervlogen, konden onze jongens ontspannen aantreden tegen de oud profs van FC Twente All Stars. De wedstrijd genood veel belangstelling van het publiek. Natuurlijk was Elim-Drenthe ook aanwezig. Onder bijzondere fraaie weersomstandigheden werd deze wedstrijd afgewerkt onder toeziend oog van de goede leidende scheidsrechter. Tijdens de wedstrijd in de 2de helft was er nog een publiekswissel voor Henri Zwiep. Deze heeft te kennen gegeven dat hij in het nieuwe seizoen niet meer voor Elim 1 uit zal komen, maar hij zal zijn voetbalschoenen nog niet aan de bekende wilgen hangen. Een lelijke tegenvaller was er voor het jeugdige keeperstalent aan Twentezijde. Deze A1-keeper moest met een arm uit de kom het veld verlaten. Daardoor mocht Elim keeper Arne Wachtmeester zijn opwachting maken om als keeper onder de lat te staan bij Twente. Na het eindsignaal van de scheidsrechter stond er een 5-7 op het scorebord en had hij zijn gele kaarten op zak mogen houden.

Foto: Erna van Dijk (fotoalbum)

FC Twente All Stars verrast speeltuinvereniging Kindervreugd
Na afloop was er een gezellig samenzijn in de sponsortent, waar onder het genot van een hapje en een drankje kon worden bij gekletst met spelers van beide elftallen. In de tussentijd werd door de begeleiding van FC Twente All Stars de delegatie van het bestuur van de speeltuinvereniging naar voren geroepen. Deze mochten een enveloppe met € 500,-- in ontvangst nemen ter besteding aan onderhoud of een nieuwe speeltoestel in de speeltuin. Vooraf had FC Twente aangegeven dat zijn een deel van hun gage terug zouden schenken aan een goed doel binnen de dorpsgemeenschap Elim. Het bestuur van de sc Elim heeft besloten om hiervoor de speeltuinvereniging aan te wijzen, gezien het feit wat deze vereniging voor het dorp betekent.


Een blij bestuursdelegatie met de bekende enveloppe met inhoud

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.