Nieuwe ondernemers in Hoogeveen

Zaterdag, 30 Juni 2012 om 11:49:06 | 3441 keer bekeken

Hoogeveen - In het bedrijvenverzamelgebouw aan de Brinkstraat in Hoogeveen hebben zich twee nieuwe ondernemingen gevestigd. Beide bedrijven bieden een service die nog niet voorhanden was in Hoogeveen namelijk een bemiddeling bij een scheiding en consulenten die zich bezig houden met het gewicht.

Scheidingen
Henny Bos, de scheidingsbemiddelaar, biedt scheidende stellen een gratis adviesgesprek aan om te zien of er voldoende vertrouwen is tussen stel en bemiddelaar. Wie eerst wat meer wil weten over de aanpak van Henny en over hemzelf, kan terecht op de website www.2divorce.nl.

Gewicht
Margret Hindriksen- Kleine en André Klaster hebben zich in de maand juni gevestigd als gewichtsconsulenten in het bedrijfsverzamelgebouw van Stevens Onroerend Goed BV te Hoogeveen. Zij hebben elkaar ontmoet bij een cursus, kwamen in gesprek, het klikte en zijn meteen plannen gaan smeden. Dat heeft geresulteerd in de keuze om gewichtsconsulent te worden en omdat er in Hoogeveen en omgeving weinig of geen aanbod is, zijn de plannen meteen plannen doorgezet. De eerste klanten zijn binnen.

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.