Zakelijk Nieuws: Mondzorg in Hoogeveen

Woensdag, 11 Mei 2011 om 17:16:00 | 2047 keer bekekenHoogeveen - Op de Piet Heinstraat in Hoogeveen zit sinds een aantal jaren de tandartsenpraktijk van Medi Mondzorg. Medi Mondzorg heeft meerdere praktijken in Nederland waaronder de praktijk op de Piet Heinstraat in Hoogeveen. De verschillende praktijken stellen zich tot doel kwalitatieve tandheelkundige zorg en behandelingen te bieden.

Het vaste team van de tandartsenpraktijk op de Piet Heinstraat bestaande uit de tandarts (Paul), preventieassistente (Yvonne) en assistente (Jeanet) wil graag samen met u zorg dragen voor uw gebit. Uitgangspunt is de preventie oftewel het samen met de patiŽnt zorgen voor een goede mondzorg ter voorkoming van eventuele behandelingen. Alle medewerkers van de praktijk hebben jarenlange ervaring binnen de tandheelkunde en kunnen eventuele vragen over de verzorging van uw gebit beantwoorden.

De praktijk op de Piet Heinstraat heeft nog ruimte voor nieuwe patiŽnten. Inschrijven kunt u via de website van Medi Mondzorg, www.medimondzorg.nl. Voor afspraken kunt u contact opnemen met het centrale afsprakenbureau van Medi Mondzorg op het gratis nummer 0800 – 6334628.

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.