Bij registratie geen gratis email adressen meer

Maandag, 24 November 2008 om 14:20:58 | 2537 keer bekeken

Sitenieuws - RegioHoogeveen.nl heeft sinds vandaag ingevoerd dat er niet meer geregistreerd kan worden met een gratis e-mail adres.

Redenen hiervoor zijn dat we niet genoeg mogelijkheden hadden om mensen te weren van de site. Zo is het door omwegen mogelijk om je toch weer te registreren wanneer iemand gebanned is. Kwaliteit boven kwantiteit gaan we hiervoor maar eens aanhouden.

Hotmail, Gmail etc
De bekendste gratis email diensten zijn bijvoorbeeld Hotmail en Gmail. Wanneer je je probeert te registreren met ÚÚn van deze email adressen, dan krijg je een melding dat we geen gratis e-mail diensten meer toestaan.

Betaalde providers
Bijna iedereen die op internet zit heeft toegang tot een betaalde e-mail adres. Dit zijn adressen als @home, @xs4all, @zonnet etc...

Huidige gebruikers
Voor huidige gebruikers veranderd er verder niets. Je account zal gewoon actief blijven, ook al heb je je geregistreerd met een gratis email adres.

Evaluatie
We zullen het enige tijd aankijken hoe het verloopt met de nieuwe registratie methode. En na de evaluatie zullen we het of te wel doorzetten, of weer stopzetten.

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.