Digitale plattegrond van Hoogeveen vernieuwd

Donderdag, 29 Maart 2007 om 23:30:37 | 6666 keer bekeken

Hoogeveen - De digitale plattegronden van de gemeente Hoogeveen op het internet zijn vernieuwd en verbeterd. De veel gebruikte website is voorzien van nieuwe plattegronden van Hoogeveen, Hollandscheveld en Elim.

Ook de regiokaart is vernieuwd en aangevuld met nieuwe en nog ontbrekende wegen. Tevens is het aantal bedrijfsvermeldingen in de regio Hoogeveen behoorlijk uitgebreid.

Op de plattegrond van Hoogeveen zijn alle nieuwe straten te vinden, waaronder de nieuwste straten in Erflanden, Nieuw Krakeel en de Buitenvaart. Gezochte straten zijn nu met 1 zoekopdracht te vinden in de gehele gemeente Hoogeveen. De website geeft zelf aan in welke plaats of streek de straat ligt in de Gemeente Hoogeveen. Naast nieuwe plattegronden heeft de vernieuwde website de mogelijkheid naar eigen wens extra items, als fietspaden, geografische namen en waternamen in te laden. Bedrijfs- en organisatielocaties zijn uitgebreider en nu nog gemakkelijker te printen.

De website is sinds december 2000 on-line en heeft sindsdien ruim 150.000 bezoekers de weg gewezen. Verwacht wordt dat de nieuwe website het komende jaar 32.000 bezoekers de weg zal wijzen in Hoogeveen en omgeving. Veel bezoekers komen via de website van de Gemeente Hoogeveen of hebben de website bij hun favorieten lijstje staan.

De website www.kaarthoogeveen.nl zal ook het komende jaar gekoppeld blijven aan de website van de gemeente Hoogeveen.

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.