Zaterdag: Sc Elim – FC Twente All Stars

Maandag, 3 Juni 2013 om 20:51:19 | 1668 keer bekeken

Elim - Sc Elim speelt a.s. zaterdag 8 juni een wedstrijd tegen oud spelers van FC Twente. Promotie werd afgelopen zaterdag op het nippertje gemist, door twee maal met een doelpunt te verliezen tegen de Pelikanen. Maar al met al een prima seizoen voor Sc Elim, na het behaalde kampioenschap van vorig jaar was een plaats in de middenmoot de doelstelling, en als je dan met overtuiging de eerste periode pakt en tot het eind blijft meestrijden voor het kampioenschap, kan je spreken over een zeer geslaagd seizoen.

Nu de spanning er af is en de zenuwen zijn vervlogen, kunnen ze zaterdag ontspannen aantreden tegen de oud prof. De gehele selectie van FC Twente All Stars is nog niet bekend, wel zullen mee komen, Ruud ter Heide, Jeroen Heubach, Andy v/d Meyde, Pascal de Vries, Frank Ensink etc. ook zal Freddy ten Caat uit Hollandscheveld mee spelen met Twente. Twente zal omstreeks 16.00 uur arriveren, in de spelersbus van de 1e selectie.

Aanvang van de wedstrijd is om 17.00 uur en vindt plaat op het sportveld van SC Elim. De entree bedraagt € 5,00 en kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.


Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.