Sprokkel Punt Hoogeveen zoekt sponsors

Donderdag, 11 November 2010 om 10:00:57 | 2113 keer bekeken

Hoogeveen – Sprokkelpunt Hoogeveen zoekt sponsors voor het Sinterklaasfeest die zal plaatsvinden op woensdag 24 november in de Magneet voor kinderen die anders geen cadeaus met Sinterklaas zullen krijgen.

Het Sprokkelpunt Hoogeveen is een onderdeel van de landelijke organisatie Sprokkelpunt. Het Sprokkelpunt dat sinds 5 september 2009 bestaat bied geheel gratis kleding, schoenen en speelgoed aan voor mensen met een smalle beurs. Op de site kan men door het invullen van een aanvraagformulier lid worden van een sprokkelpunt en in aanmerking komen voor hulp. Daarbij is het mogelijk om heel specifiek, via een foto van het artikel, aan te geven in welke kledingstukken,schoenen of speelgoed men ge´nteresseerd is. Sprokkelpunt Hoogeveen werkt niet alleen in Hoogeveen maar door heel Nederland, links naar andere punten staan dan ook vermeld op de site. Leden kunnen voor een volle (bananen)doos sparen en deze laten verzenden op eigen kosten.

Sinterklaasfeest
Het Sinterklaasfeest is bedoeld voor kinderen van leden van Sprokkelpunt Hoogeveen. Inmiddels hebben ze via Otten kledingverhuur een Sinterklaas en Piet kunnen regelen. Voor dit Sinterklaasfeest is een aparte site aan gemaakt met de naam Pakjes Punt Hoogeveen. De organisatie achter dit feest is nu op zoek naar sponsors die kleding en speelgoed willen doneren.

Nood voor opslagruimte hoog
De actie loopt op dit moment zo goed dat de organisatie in Hoogeveen ruimtegebrek krijgt. Spullen worden op dit moment ingeleverd bij Hilda van Elp aan de Roerdomplaan 186 in Hoogeveen. Maar inmiddels staan bij alle vrijwilligers van de organisatie de spullen hoog opgestapeld. De non-profit organisatie is dan ook op zoek naar opslagruimte die ze kosteloos mogen gebruiken.

Mocht u eventueel nog kleding, schoenen en speelgoed hebben liggen die u wel wilt doneren dan kunt u contact opnemen met de organisatie.

Reageer op dit artikel:

Om te kunnen reageren, of de reacties te kunnen lezen, dient u te zijn ingelogd. Het kan zijn dat dit bericht door de redactie is gesloten of dat u geen toestemming heeft om te kunnen reageren op nieuwsberichten. Mocht je desondanks vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie.